Пешо, окюравях ве братче от търсене на тая чисто жълта зеленика. Къде си я показал да и фърля едно очопетър написа:на този пазар търгуват обикновени любители и отделно префесионални търговци.най-интересната мутация е бял кос-беше женска и струваше175евро.най-често се срещат мутации на брезови скатии-не знам защо-виждал съм ахати,изабели,дори опали и фео-от любителите можеш да ги вземеш за 20евро с 10повече са при търговците,следват червенушките-рядко има мутации-като тази от една снимка,която показах,тук цените са около 80евро за двойка.зелениките също са на почит-в момента най-модерни са чисто жълтите-на снимките,които бях показал.долната птица е жълта зеленика-пак се опитват да ги продават в чифт с ахатова,иначе ахати-малко по-светли от дивия тип има много-цените за ахатите са 20евро,другите са около 35-40бройката,рядко се намират и мутации на елшовата скатия .Щиглеците са дефицит-май те се размножават най-трудно в неволя-срещал съм цени от 50евро за дива форма,70евро за т.нар. сибирски и около 150за белите-едната,но съм ги виждал само веднъж-такива на международни изложби италианците предлагат и за около 900 евро чифта.ако щете вярвайте и врабчета продават- и те май ще станат дефицит.дроздове също има,насекомоядните не са представени.по-късно ще ти изпратя снимка на едно славейче специално за теб.

Назад към Конкурси, изложби, пазари
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта