Димитър.Д написа:Здравейте , някой знае ли колко би струвал един инкубатор , с място за 20,30 яйца ? И къде са най-качествни!
Димитър.Д написа:Здравейте , някой знае ли колко би струвал един инкубатор , с място за 20,30 яйца ? И къде са най-качествни!
DZATARA написа:Прав си за съда обаче той е разграфен ако се вгледаш сега има вода в няколко клетки последнте 3-ри дена се пълнят всичките за по висока влага.Влагомера съм купил тук от София от една лаборатория показана пак тук във форума Др Луканов каза че тези с косъм за много точни и е точно така човека от лабораторията каза че отклонението му е 2-ве десети взех го за 24-ри лева а термо легулатора и термометъра поръчахме от Borisow & son http://www.inkubator.bgfree.com/ за 55-лева много съм доволен и от тях коректни хора мисля че нещата станаха много добре като за начинаещи в тази област с инкубаторите.Благодаря за пожеланията стискам палци и ще пиша какво се е получило.Бъдете здрави...
miroki написа:Здравейте.
Поддържам 37.5 градуса в инкубатора. Преди люпене, четох някъде в темата, че трябва да се увеличи температурата.
Имаше и мнения, да се намаля. Но не мога да ги намеря сега.
Да я променям ли температурата и с колко?
Влажността, че се увеличава леко е ясно.
И второ питане. Някой ползвал ли е UPS ? И колко време издържа с 2 - 100 ватови крушки, които принципно само премигат. Като заредя пълен инкубатор да не рискувам много.
miroki написа:Хм. Аз съм бил 3 десети отдолу. Сега трябва ли да на малям с 3 десети или не.
Принципно се намаля 3 десети , така ли?
А UPS не съм взел и затова и питам, ако някой има да каже какъв е и колко издържа. Да знам какъв да взема за резерв.
Като за начало да вземем предвид стандартен за компютър 500 VA.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта