Никой не я е ударил на печалбарство.Едва ли някой някога ще забогатее от птиците си. Това е просто манталитетът на Българина в което число влизаме и аз и ти. Нека ви разкажа нещо. Два случая в които абсурдното и безумието е налице... Преди години Българин се нуждае от присаждане на стволови клетки. Донор който да отговаря на изискванията няма и както се очартава няма и да има. Надеждата е почти нулева но все пак я има. Малолетният му син е идеалният донор.Не само ,че отговаря напълно на изискванията но и веднага е готов да спаси животът на баща си. Само ,че е малолетен и по закон родителите му трябва да дадът писменно съгласието си. Сещате се какво следва нали? Законът казва : Съгласието на баща му в случаят няма как да се приеме като обективно тъй като в случаят се касае за ''лична изгода'' и има голяма вероятност за манипулиране на детето . То не се приема. Вариянтите са два: Единият е да се промени законът ,другият е операцията да се направи нелегално, но на никого не му стиска. Бащата вярва в правдата и в страната си...... Умира след година.Системата даже не помръднала за това време. Законът е същият и сега. Това е закон за защита на човешките права.Закон в който има дупка която убива. В друг случай в Ловешкото село Лисец домашни кучета нападат на улицата стара жена и едва не я убиват. Резултатът: Два ампотирани долни крайника.Кучетата са уловени и изпратени в кучкарник за доказване на агресията си. Не се установява на кого са,макар кметът на селото да уверява, че бездомни кучета при тях няма. Човекът който се е грижел за тях вдига рамене и казва ''ама аз само ги храних'' Какво става с кучетата през това време??? Ами ще ви кажа. Те ядат нашите пари. Моите и твоите . Парите на Българксият данъкоплатец. Хранят ги.Редовно ги къпят, обезпаразитяват и всичко онова което е нужно за покриване на европейските норми за защита на животните. От месец март (мисля че) досега системата ни НЕ си мръдна пръста за доказването на вече доказаната им агресия . С две думи решение за тяхното умъртвяване няма. По закон след кастрация и маркиране животните се връщат обратно на мястото на изземване.Селото ,роднините на жертвата и кметът очакват тяхното триумфално завръщане. Всяка саморазправа от тяхна страна с животните е наказуема Защо ли??? Е как защо?! Защото освен закон за хората ние си имаме и закон за животните.

Защо ви го разправям това? За да престаните да мислите със задниците си и да проумеете,че на светът истините са много. Гулд приятелю знам ,че след твоето трогателно становище относно некоректното и грубо отношение към птиците ,ще си нарамиш ръждясалата манехера(образно казано) и още в събота ще разпориш стомасите на няколко гривека и пъдпъдъка.Спорт нали.По закон е така.

Съжалявам ,че те споменавам, нищо лично но понеже знам ,че си ловджия. Да не говоря пък какви снимки се пускат и то от уж канарджии разбирачи. Снимки на канари на които като видиш условията на живот и ще ти се доплаче. Така, че не онея с кебапчетата и със срекметата с гълъби са ни виновни.