yanko76 написа:Здравейте преди 3-4 месеца купих 2 канарчета жълто аворио от подуенския пазар Птиците са внос от Италия няма да казавам от кой ги купих за да няма дразги Както и да е от първото люпило извадих по 3 малки но за съжаление птиците умряха на 4/5 ден Преди една седмица се излюпиха нови но и те започнаха да умират Този път добре огледах малките и видях че имат тъмна точка на коремчетата някой знаели с какво се лекува това заболяване Предварително се извинявам ако е писано по темата
но сам си си виновен като взимаш италиански птици
какви ли не болести ни докараха от Италия . Интересно ми е как ще се отървеш от носителите на тази коварна болест 

От една година гледам канари и не съм очаквал че ще имам повече проблеми отколкото с дивите птици 

От много условия са обусловени добрите резултати - знания /ЧЕТЕНЕ/, умения, желание, постоянство, пък и лишения в личен план. Не се отчайвай.
ти се радвай че не си пипнал нещо заразно та да ти изгорят и другите чифтове
петър написа:Едно предложение към Русен от мен-Русене,дай единия чифт ако не е късно при мен да снесат яйца и да излюпят малки,ще ти ги върна след месец и половина заедно с малките.Акъли и съвети вече съм се отказал да давам,но мисля,че резултата ще е красноречив.Много екзотични болести сте навъдили колеги!

Назад към Болести и профилактика
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта