| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Мъро

Години: 35 Регистриран на: 28 Дек 2008 Мнения: 463 Местожителство: Шумен

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Your banner code goes here
|
 |
Галин Господинов

Години: 18 Регистриран на: 24 Яну 2010 Мнения: 125

|
| Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 9:54 pm Заглавие: Падане на пера и липса на опашка при КОРЕЛА |
|
|
ама това са някакви пълни абсурди..........
_________________ Ние сме листа обречени да паднат! Ала така силно мечтаем за новия изгрев, може би ще полетим!
Галин Господинов - Нергал |
|
|
 |
korelka
Години: 26 Регистриран на: 29 Юли 2010 Мнения: 19

|
| Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 9:58 pm Заглавие: Падане на пера и липса на опашка при КОРЕЛА |
|
|
Бе на вас са ви много плоски представите за живота. Какво се правите на ощипани госпожици.
Темата секс е съвсем нормална, от там всичко започва! Не мога да разбера за какви +18 ми говорите?! Подхождайте по- естествено към тази тема!
|
|
|
 |
nightingale
Години: 41 Регистриран на: 05 Юни 2008 Мнения: 2278

|
| Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 10:01 pm Заглавие: Падане на пера и липса на опашка при КОРЕЛА |
|
|
Те са мръсници корелке а се правят на ударени. Особенно Мъро. Знаеш ли как се лопат розелите му по цял ден а той сега тук не казва нищо.
_________________ ...Да. Животът е театър. С ясно установени правила и предварително начертан сценарий.Добрият актьор обаче винаги импровизира... |
|
|
 |
Мъро

|
|
|
 |
nightingale

|
| Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 10:07 pm Заглавие: Падане на пера и липса на опашка при КОРЕЛА |
|
|
Това ще да е от лакомия да знаеш.
_________________ ...Да. Животът е театър. С ясно установени правила и предварително начертан сценарий.Добрият актьор обаче винаги импровизира... |
|
|
 |
korelka

|
|
|
 |
nightingale

|
| Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 10:17 pm Заглавие: Падане на пера и липса на опашка при КОРЕЛА |
|
|
Мдаа вече и аз се замислям. А бе ша взема да си запаля библиотеката и да ти звънна да дойдеш да надраскаш набързо няколко материалчета от ''ново поколение'' Да има ко да четът децата де , не за друго
|
|
 |
shikata админ

Години: 33 Регистриран на: 04 Юни 2008 Мнения: 498

|
| Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 10:22 pm Заглавие: Падане на пера и липса на опашка при КОРЕЛА |
|
|
Тук се извинявам на korelka взела си е забележка за кирилицата за което благодаря (заради острата забележка, преди да видя, че е почнала да ползва кирилица)
|
 |
korelka

|
| Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 10:33 pm Заглавие: Падане на пера и липса на опашка при КОРЕЛА |
|
|
| Моля, няма лошо. Не съм искала да наруша правилата на форума. Нито намерението ми е било да се заяждам с някого. Нека веднъж за винаги да го напиша тук, а не в лични съобщения.
|
|
|
 |
Мъро

|
|
|
 |
nightingale

|
| Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 10:48 pm Заглавие: Падане на пера и липса на опашка при КОРЕЛА |
|
|
И мен малко ме е яд. Отивам да проверя как са ноктите на жената.
|
|
 |
|