|
Форум Пернати.ком Форум за вашите птици - канарчета, папагали, амадини, хибриди...
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borianash
Години: 29 Регистриран на: 24 Юни 2010 Мнения: 2 Местожителство: Горна Оряховица

|
| Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 7:55 pm Заглавие: Инкубатор??? |
|
|
| Здравейте, някой има ли информация за инкубатор модел ИД-70, ползвали ли сте такъв и имате ли отзвиви за него.
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
 |
soton
Години: 62 Регистриран на: 20 Юни 2009 Мнения: 11 Местожителство: Sofia

|
| Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 9:00 pm Заглавие: Инкубатор??? |
|
|
До сега съм направил няколко инкубатора и съм поправил няколко и не мислех да развивам този бизнес,но като гледам колко хора се интересуват може би си струва.Ако има желаещи мога да се напъна и да направя няколко броя!
Пишете ми пък да видим!
|
|
|
 |
mitko
Години: 30 Регистриран на: 19 Юли 2010 Мнения: 2

|
| Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 7:45 pm Заглавие: Инкубатор??? |
|
|
| nikigeen написа: | Ето техниките.На Емо инкубаторите са готови ,а тези за другите има още малко да се довършват.И разбира се - баща ми дето се увил като буба ,до тях
 |
Здравеите на всички.Нов съм във форума и просто се възхищавам на вашите пернати любимци които имате.Но искам да попитам nikiqeen дали има за продан инкубатор.Скоро ще пусна и на моите пернати някоя снимка.
|
|
|
 |
nikigeen Модератор

Години: 35 Регистриран на: 12 Юни 2008 Мнения: 614 Местожителство: гр.Кюстендил/с.Катрище/гр.Радомир

|
| Пуснато на: Сря Юли 21, 2010 3:06 pm Заглавие: Инкубатор??? |
|
|
Митко, отговорил съм ти на съобщенията ,моля да ме извиниш за забавянето ,просто имах доста работа
_________________ .
.
.
.
.
.
.
"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее единствено с наша помощ" Джералд Даръл |
|
|
 |
Pecone
Години: 22 Регистриран на: 03 Окт 2009 Мнения: 13

|
| Пуснато на: Вто Юли 27, 2010 12:05 pm Заглавие: инкубатор |
|
|
Сдобих се с инкубатор и сега се чуда как да настроя температурата.
Това ли е елемента/потенциометъра/ ,чрез които се регулира температура?
|
|
|
 |
nikigeen Модератор

Години: 35 Регистриран на: 12 Юни 2008 Мнения: 614 Местожителство: гр.Кюстендил/с.Катрище/гр.Радомир

|
| Пуснато на: Вто Юли 27, 2010 2:47 pm Заглавие: Инкубатор??? |
|
|
Това е,но за по-сигурно снимай цялата платка
_________________ .
.
.
.
.
.
.
"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее единствено с наша помощ" Джералд Даръл |
|
|
 |
Pecone
Години: 22 Регистриран на: 03 Окт 2009 Мнения: 13

|
| Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 9:17 pm Заглавие: инкубатор |
|
|
|
|
|
 |
lybi123

|
| Пуснато на: Съб Юли 31, 2010 6:18 pm Заглавие: Инкубатор??? |
|
|
| Това е многооборотен потенциометър използва се за финно регулиране трябва ти само много тънка отверка и малко търпение и си готов
|
|
|
 |
Pukanka

Години: 35 Регистриран на: 19 Юни 2009 Мнения: 77 Местожителство: Варна

|
| Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 6:37 pm Заглавие: Инкубатор??? |
|
|
Здравейте колеги, и аз вече си взех инкубатор по спешност, защото патката ми не искаше да легне. Никъде из форума не можах да науча подробности около самата инкубация. Проблема ми е в температурата, според указанието трябва да се потдържа 36.5 градуса- това така ли е !? И трябва ли яйцата да се пръскат допълнително с водичка през 12 часа, когато се завъртат!?!?
|
|
|
 |
mita4eto2404
Години: 26 Регистриран на: 15 Юли 2010 Мнения: 7 Местожителство: Pleven

|
| Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 6:57 pm Заглавие: Инкубатор??? |
|
|
| 36.5 градуса за водоплаващите, 37.5 за другите птици, отклонения от няколко десети не са проблем, относно овлажняването ще кажа как аз го правя, непръскам с вода самите яйца до 18-я ден, след това като спра въртенето пръскам с пулвелизатор за цветя сутрин и вечер, говоря за кокошевите яйца, от водоплаващи несъм люпил в инкубатора и немога да изкажа мнение. А процентите излюпени пилета съм се убедил че най голяма роля играе "петела" ако си е свършил работата като хората съм стигал над 90 процента излюпени пилета, колкото до яйцата, залагам възможно най пресни, престояли не повече от 5 дена. Успех с патетата. Дано стане работата. И да питам, нее ли късно да люпиш вече?
|
|
|
 |
Pukanka

Години: 35 Регистриран на: 19 Юни 2009 Мнения: 77 Местожителство: Варна

|
| Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 7:08 pm Заглавие: Инкубатор??? |
|
|
| Наскоро имах пиленца излюпени от яйца стояли в хладилник. Легна си кокошцитата и нямаше кво да и сложа и хоп пиленца. Имаш в предвид че е преди зимата ли за яйцата!! Мерак ми е и затова реших да опитам
|
|
|
 |
mita4eto2404
Години: 26 Регистриран на: 15 Юли 2010 Мнения: 7 Местожителство: Pleven

|
| Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 7:15 pm Заглавие: Инкубатор??? |
|
|
Да, зимата имах в предвид. Въпреки че то си е краста. Но може поне да пробваш сандъка как работи, да си знаеш за напролет. и аз чакам тея дни да се излюпват малко мини кохини
|
|
|
 |
|
 |
Форум Пернати.ком Форуми
-> Пернати на двора Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Следваща
|
Часовете са според зоната GMT
Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Следваща
|
| Страница 6 от 8 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|